BOTTEGA VERDE

BOTTEGA VERDE - Intohimona kauneus luonnon ehdoilla

Bottega Verde on luonnollinen ja tietenkin mikromuoviton kosmetiikkasarja Italiasta, Toscanan auringon alta. Perheyritys perustettiin vuonna 1972. Pääraaka-aineet (mm. viiniköynnökset, oliivit, kaurat, mantelit jne.) kasvatetaan omilla Palazzo Massainin mailla. Kyllä - luonnon monimuotoisuudelle, muut raaka-aineet hankitaan niiden alkuperämaista, kuten Välimeren maista, Chilestä ja Afrikasta. Luonnollisuus, laatu ja tuotteiden tehokkuus ovat kuuluneet Bottega Verden DNA:n alusta alkaen. Värit ja tuoksut noudattavat luonnonkauneutta ja luonnon omia reseptejä.

Sarjan tuotteilla on loistava hinta-laatusuhde ja niillä on aina hoitava/korjaava vaikutus, ihanien luonnollisten ja hillityn hemmottelevien tuoksumaailmojen lisäksi. Mittaamme hiilijalanjälkeämme ja tiedon avulla niin tuotteita kuin pakkauksia parannetaan jatkuvasti.

Bottega Verde sanoo EI tarpeettomille kemikaaleille. Kaikki tuotteemme ovat pian vapaita mm. vaseliinista, formaldehydi johdannaisista, parabeeneista ja väriaineista (vähennys/poisto). Jokaisella tuotteella on toiminnallinen/korjaava funktio ja ne sisältävät runsaasti aktiiviaineita.

Bottega Verdellä on tuotteet niin kasvojen-, vartalon- kuin hiustenhoitoon koko perheelle - omat sarjansa miehille, lapsille ja aurinkosuojille. Löydät meiltä myös tuoksut ja huonetuoksut.

Mittaamme tarkkaan hiilijalanjälkeämme, sen tuloksena vaihdamme esim. muovipakkauksista lasiin - mikä vähentää 6% päästöjä, poistamme myös turhia päällekkäispakkauksia.

https://www.bottegaverde.fi/